Glemt detaljer?

Personale

Mød vores ansatte

Samarbejdet mellem personalet og forældrene er afgørende for en god tid i vuggestue/børnehave.

Forældrene skal opleve at deres børns behov tilgodeses, ligesom børnene skal opleve at forældrene er trygge ved at aflevere børnene til personalet.

Dette samarbejde betyder meget for os, og vi håber derfor forældrene vil bidrage til den daglige dialog omkring barnet. Fortæl hvis I har haft en dårlig dag, hvis I oplever barnet er inde i en særlig periode eller der er andre ting som kan have konsekvenser for barnets hverdag. Kommunikation er nøgleordet! Spørg hvis der er informationer du som forælder mangler omkring dit barn.

Personalegruppen har et rigtig godt forhold indbyrdes. Vi har en positiv og humoristisk omgangstone i huset.

Personale
Birgit, Leder

Birgit er ansat pr. 01.03.13 og har allerede bidraget med mange nye og spændende tiltag i huset. Birgit har mange års erfaring med 0-6 års området.

Hun elsker at arbejde med udvikling af god pædagogik og gode trygge rammer for børn og voksne. Birgit siger om sig selv: "Jeg er et livsgladt menneske som mener der skal være plads til humor, lune og højt hår". Birgit har en kæreste, en datter på 33 og en søn på 23 og et barnebarn på 5 år.

Sine, Pædagog

Sine er ny pædagog på mariehønestuen og er ansat på 32 timer pr uge.

Sine siger om sig selv "Jeg er meget smilende, elsker børn og nyder mit arbejde. Jeg møder det enkelte barn på en anerkendende måde og støtter og hjælper hvor der er behov fordet.

Jeg kan give et knus når der er behov for det og samtidig være en fast og bestemt voksen." Sine er mor til en lille pige.

Lone, Souschef

Lone er souschef i børnehuset og pædagog på sommerfuglestuen. Lone skriver:

"Jeg har været ansat i Børnehuset i mange år og har gennem tiderne været med i mange forandringer og udfordringer, hvilke har været spændende og udviklende. At arbejde med børn er livsbekræftende!"

Ulla, Medhjælper

Ulla er medhjælper på sommerfuglestuen. Ulla skriver: Jeg hedder Ulla og er ansat i børnehuset siden 25-01-2011 som pædagog medhjælper. Da vi er et lille hus kender vi selvfølgelig også børnene i resten af børnehaven hvilket jeg synes er godt.

 

Jan, Medhjælper

Jan er medhjælper på mariehønestuen. Jan skriver: Jeg hedder Jan Nielsen, er 31 år og har været ansat i huset i ca. 1 år som medhjælper. Da vi er et lille hus er jeg også indimellem på de andre stuer for at hjælpe til.

Heidi, Medhjælper

Heidi er medhjælper i børnehavegrupperne. Heidi skriver: Mit navn er Heidi Jørgensen og er 35 år og uddannet gartner. Jeg har været i børnehaven siden januar 2011 som pædagogmedhjælper og elsker mit arbejde og er meget glad for at arbejde med børn.

Frank, Pædagog

Frank er pædagog på Græshoppestuen. Han skriver: Jeg har været ansat i børnehuset siden den 01-01-2009. Jeg startede på sommerfuglestuen og senere kom jeg op på græshoppestuen hvor jeg er i dag."

Joan, Pædagog
TOP