• Åbningstider
  • Mandag 6:00-17:00
  • Tirsdag 6:00-17:00
  • Onsdag 6:00-17:00
  • Torsdag 6:00-17:00
  • Fredag 6:00-16:00
 • Lundsager 1 5540 Ullerslev
 • Tlf.: 45 63 35 08 84 info@bornehuset-ullerslev.dk

Personale

Home Personale

Samarbejdet mellem personalet og forældrene er afgørende for en god tid i vuggestue/børnehave.

Forældrene skal opleve at deres børns behov tilgodeses, ligesom børnene skal opleve at forældrene er trygge ved at aflevere børnene til personalet.

Dette samarbejde betyder meget for os, og vi håber derfor forældrene vil bidrage til den daglige dialog omkring barnet. Fortæl hvis I har haft en dårlig dag, hvis I oplever barnet er inde i en særlig periode eller der er andre ting som kan have konsekvenser for barnets hverdag. Kommunikation er nøgleordet! Spørg hvis der er informationer du som forælder mangler omkring dit barn.

Personalegruppen har et rigtig godt forhold indbyrdes. Vi har en positiv og humoristisk omgangstone i huset.

Personale

Joan, Leder
Sommerfuglene

Jeg er uddannet pædagog i 2006. Jeg har været i Børnehuset siden 2014 i vuggestuen, men pr. 1. januar 2020, hvor jeg tiltrådte som leder, rykkede jeg på sommerfuglestuen som er børnehavebørn.

Jeg vægter meget fællesskabet og relationer, hvordan vi snakker til og med hinanden. Det skal være rart at være her for både børn og voksne.

At arbejde med børn er utroligt livsbekræftende, der er ikke 2 dage der er ens og man tager altid glad hjem fra arbejde.

Lone, Pæd.Assistent
Sommefuglene


Jeg har siden 2006 arbejdet med børn.

Først som pædagogmedhjælper, derefter dagplejer og nu som pædagogisk assistent, hvilket jeg blev uddannet som i 2019.

Jeg har stor forståelse for forskelligheder og ser det enkelte barns behov. Børnene kan mærke, jeg VIL dem og jeg interesserer mig for dem hver især.

Jeg bruger meget mit kropssprog. Ser muligheder frem for begrænsninger og altid med et smil på læben.

Frank, Pædagog
Græshopperne

Jeg er uddannet pædagog 2007 og har været i Børnehuset siden 2009.
Jeg ligger vægt på at ”vi” skaber gode og trygge hverdage for børnene. At børnene bliver mødt med omsorg, nærvær, tryghed, glæde, humor, udfordringer og at de får lov til at være børn.

Heidi, Pæd.medhjælper
Græshopperne

Jeg har arbejdet i Børnehuset siden januar 2011, det første 1/2 år på vuggestuen og derefter på græshoppestuen med de store børn som snart skal starte i skole.

Jeg elsker at være sammen med børn, at gå på opdagelse i naturen, at være kreativ sammen med dem og finde på nye ting vi kan lave sammen. Ligeledes er jeg medarbejderrepræsentant og derfor med i bestyrelsen.

Sine, Pædagog
Mariehønsene

Jeg blev uddannet pædagog 2012, og har været ansat i Børnehuset siden april 2013

Jeg elsker at arbejde i vuggestuen, at blive mødt af alle de små glade ansigter hver dag. I mit arbejde med vuggestue børn har jeg fokus på at skabe en tryg hverdag fyldt med nærvær og omsorg

Meget at min tid bruges på gulvet med børnene, med at hjælpe og guide dem i deres leg. Er altid indenfor rækkevidde til et kram hvis der er behov for det.

Jan, Pæd.Assistent
Mariehønsene

Jeg har arbejdet i Børnehuset som pædagogmedhjælper siden 2012. Jeg startede i børnehaven på Sommerfuglestuen, men har siden 2014 været ved Mariehønsene.

Jeg brænder utrolig meget for det pædagogiske fag, så da jeg fik tilbuddet om at tage en uddannelse inden for faget, takkede jeg straks ja, og i februar 2020, blev jeg uddannet pædagogisk assistent.

Jeg ligger stor vægt på at skabe læring indenfor den nærmeste udviklingszone. Dette kan jeg kun gøre, ved at se det enkelte barn, og møde barnet der hvor det er i dets udvikling. Men mit fornemmeste job er at skabe tryghed og omsorg for børnene, derfor er en dag fuld af kram og nærvær, noget jeg vægter utrolig højt.

Lene, Pæd.medhjælper
Mariehønsene

Jeg blev ansat i Børnehuset i august 2022, inden da arbejdede jeg som dagplejer i næsten 20 år og derefter som pædagogmedarbejder i ca. 2 1/2
For mig er det vigtigt at børnene har en tryg hverdag med omsorg og nærvær, at se det enkelte barn og give plads til forskellighed.